Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

Φταίω, φταίς, φταίει, φταίμε, φταίτε, φταίνε

Εθνικιστές εναντίον Δήθεν (με κεφαλαίο Δ) αναρχικών
Βάζελοι εναντίον Γαύρων
Πασόκια εναντίον Νεοδημοκρατών
Μοτοσυκλετιστές εναντίον αυτοκινητιστών
και η λίστα συνεχίζει επ΄άπειρον.

Ποτέ μέχρι τώρα δεν μου έδινε η Ελλάδα τόσο πολύ την αίσθηση ότι ζούμε σε ένα πεδίο μάχης. Γιατί ρε πούστη μου τέτοιο μίσος? Γιατί τέτοια έχθρα γαμώ την καταδίκη μου μέσα...ζώα.....γαμημένα δίποδα ζώα...

Ρε μαλάκα μπάτσε κάνε την γαμημένη κωλοδουλειά σου και σταμάτα να τρομοκρατείς τον κόσμο με το όπλο-προέκταση του ανύπαρκτου ανδρισμού σου. Τι σκατά θες?? Να το παίξεις τρελός μπας και γλιτώσεις τώρα??

Δεν πρόκειται να έρθω σε αντιπαράθεση ανοιχτή με κανέναν μαλάκα εθνικιστή που θα υποστηρίξει αυτό το πράγμα που τόλμησαν να κάνουν οι μπάτσοι. Χαμένα κορμιά είστε. Σας φταίνε οι μετανάστες που λέτε ότι σας πήραν τις δουλειές αντί να σας φταίνε τα σκατομυαλά σας που είστε τεμπελόσκυλα και τώρα γουστάρετε και πανηγυρίζετε από την επιβολή της τάξης. Σκατά στα μούτρα σας ΖΩΑ. Εσείς κάνατε την χώρα έτσι.Να τη χαίρεστε.

Δεν πρόκειται να έρθω σε αντιπαράθεση ανοιχτή με κανέναν μαλάκα δήθεν-αναρχικό που αντί να πάει ένα λουλούδι στην μάνα του παιδιού πήγε και έκανε μπουρδέλο τους δρόμους. Αν γυρίσω και σου πω για αυτά που έλεγε ο Bakunin και ο Chomsky θα νομίζεις ότι μιλάω για τις νέες μεταγραφές του Γαυροβάζελου. Τα 200-300 μαλακισμένα αμαυρώνουν το τι γίνεται και το τι μπορεί να γίνει στην κοινωνία μας αν το πάρουμε απόφαση.Τώρα φοράτε κουκούλες και κρανη, στα γήπεδα κασκόλ. Οι ίδιοι μαλάκες είστε.Σκατά στα μούτρα σας ΖΩΑ. Εσείς κάνατε την χώρα έτσι.Να τη χαίρεστε.

Δεν πρόκειται να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν που ψήφισε οποιονδήποτε από τους κλασσικούς και τολμάει να γκρινιάζει για την ακρίβεια και την ανεργία. Σκατά στα μούτρα σας ΖΩΑ. Εσείς κάνατε την χώρα έτσι.Να τη χαίρεστε.

Ωχαδερφιστές, λαμόγια, βολεμένοι, golden boys, κοματόσκυλα, τεμπέληδες, καπιτάλες, αριστεροί του κώλου.Εσείς κάνατε την χώρα έτσι.Να τη χαίρεστε.

Στο συλλαλητήριο αύριο μαζευτείτε ξαπλώστε μπροστά από την Βουλή. Ούτε βία ούτε τίποτα. Κάντε τους νεκρούς μέσα σε αυτό το γαμημένο νεκρό κράτος που έχουμε.

Καμία συνοχή στα λόγια μου και ποσώς με ενδιαφέρει να έχω συνοχή. Εγώ προσωπικά έχω χορτάσει από παχιά και όμορφα λόγια. Εσείς?

ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: